Nybörjar/fortsättningskurs 

Under våren startar vi upp en kombinerad nybörjare och fortsättningskurs för dig som är nyfiken på att dansa argentinsk tango eller vill fördjupa dina kunskaper inom den argentinska tangons grunder.

Start v.10  söndag den 13/3  (8 tillfällen)

Plats och tid: Söndagar kl. 17.30-19:00 på Blåsbogården, Blåsbogatan 3, Västerås. 

Instruktörer: Sofia Berg och Henrik Summanen.

Innehåll: Under kursen kommer vi att arbeta med grunderna och grundstegen i argentinsk tango. Kursen är till för dig som vill börja att dansa argentinsk tango eller vill fördjupa dig i den argentinska tangons grunder. Vi kommer att arbeta med teknik, hållning, balans, förning och följning inom tangons grundsteg. 


Vid kursen tillämpas fasta par av danspartners och inga byten sker under kursens gång då vi vill minska risken för smittspridning av Corona. Anmälan kan göras både som par och enskilt. Vid enskild anmälan kommer vi att para ihop dig med en fast partner som du dansar med under hela kursen. 

Avgift: 800:-

För att gå kurs inom föreningen Tango Buenos Aros behöver du vara medlem, årsavgiften är 200:- för medlemskap. Kursavgiften och medlemsavgiften ska vara betald innan andra kurstillfället. Inbetalning sker via plusgiro: 1 00 65 20-9 eller Swish 1234109187, skriv in namn och adress.

Gör din anmälan här  

Varmt Välkomna!