Temakurs individuell: Teknik för följare och förare

Vill du få ut mer av din dansupplevelse och känna dig tryggare i din egen dans?

I den individuella kursen tränar vi med individuella övningar upp vår egen balans, kroppshållning, aktivering och teknik. 

Start v. 11 tisdag den 15/3 (10 tillfällen)

Plats och tid: Tisdagar 18.30-20.00, Dingtuna bygdegård

Instruktörer: Ann och Anders Dahlin (Anna-Maria och Sven-Göran Febo, Per Alvenäs, Pia Degreus) 

Om Ann och Anders Dahlin: 

Ann började dansa tango hösten 2009. Samma år lades den Rioplatensiska tangon till på Unescos lista över kulturarv. Läraren pratade om att man behövde x antal kilometer under fötterna. 

"Det har blivit många meter, steg, under de här åren. Det som tilltalar mig med tango är dess kombination av kroppsligt, tekniskt arbete och möjligheten till konstnärligt och känslomässigt uttryck, och det är också det som jag vill försöka förmedla när jag får förmånen att dela med mig av min erfarenhet. Det och glädjen."

Anders hittade 2008 den argentinska tangon. Den har sedan dess förgyllt hans tillvaro. 

"Tangon har gett mig en fin resa i utvecklingen av mitt dansande och många möten med tangodansare på många ställen. Jag uppskattar att dansa tango med olika människor och den utmaning det ger. Det spännande med tangon tycker jag är att lärandet ser ut att vara gränslöst. Vi ses."

 

Innehåll: I temakurs 1 individuell teknik för följare och förare arbetar vi med att i individuella övningar träna upp vår egen balans, kroppshållning och teknik i olika grundsteg inom den argentinska tangon. 

Avgift: 1000 kr

För att gå kurs inom föreningen Buenos Aros behöver du vara medlem, årsavgiften är 200:- för medlemskap. Kursavgiften och medlemsavgiften ska vara betald innan andra kurstillfället. Använd vårt plusgiro: 1 00 65 20-9 eller Swish 1234109187, skriv in namn och adress. 

Gör din anmälan här 

Varmt välkomna!